Förvirrat

Jag tror inte att jag ritkigt sover när jag sover, och jag tror inte heller att jag är riktigt vaken när jag är vaken. Jag vaknar jättemånga nätter med ett ryck för att jag är på väg att kissa och tror att jag sitter på toaletten. Jag vaknar även upp med ett ryck ur mina drömmar, fast jag är helt vaken, när jag sitter på toaletten och kissar för att jag får för mig att jag ligger i sängen.

Varje dag får jag även stoppa mig själv för att jag är på väg att lägga brödet i kylen och osten i skåpet. Och visst, så gör alla ibland, men varje dag händer något sånt. Jag lever men är inte riktigt levandes. Jag har också blivit av med en massa saker på sista tiden, och dem sakerna kan jag väl hitta var som helst med tanke på att jag senast idag hittade lypsylet i plånboken. 

Jag sprang även runt en hel morgon och letade efter mitt ena örhänge som jag tydligen tappat bort. Men det gav mig ett gott skratt när jag på kvällen hittade det på dess plats i örat.

Nästan varje kväll letar jag stirrigt efter fjärrkontrollen till tvn, och har varje gång hitills hittat den rakt framför mig på bordet.

Jag hade här om dagen även ställt min cykel någonstans i Lund men kom inte ihåg vart, så Max fick berätta var den var så jag kunde gå och hämta den.

Jag har på den senaste tiden även kommit på mig själv med att halft somna när jag sminkar mig, och bara fortsätter sminka mig utan att tänka på det. Inte förräns jag sitter jättesminkad (oftast halvdant) märker jag vad jag håller på med.

Studenten, välkommen!